PRIVE ZANGLES LEIDEN E.O (anno 2011)

In deze les sta jij centraal als vocalist. We werken aan verschillende vormen van techniek: adem, stem en microfoon. Ook is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

DUO TRIO & GROEPS ZANGLES LEIDEN E.O

In deze les wordt aandacht besteed aan samenzang, meerstemmig zingen en harmonie. Tevens wordt de individuele groei gewaarborgd. Net als bij privé zangles/coaching werken we aan verschillende vormen van techniek: adem, stem en microfoon. Ook hier is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jullie persoonlijke voorkeur en stijl.

‘Iedere stem is uniek, ongeacht niveau of stijl’

 

 

COACHING BIJ AUDITIES

Auditie doen voor een band, musical, conservatorium of talenten-jacht?

Je wordt begeleid bij het verder ontwikkelen van je competenties zodat je vol zelfvertrouwen een overtuigende auditie kunt neerzetten.

Net als bij de andere lesvormen werken we aan verschillende vormen van techniek: adem, stem en  microfoon. Ook hier is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Contact opnemen